Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Във вчерашното предаване Лице в лице по БТВ Валери

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВъв вчерашното предаване Лице в лице по БТВ Валери
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Валери Симеонов намеси името ми за нещо, което не отговаря на истината

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Във вчерашното предаване " Лице в лице " по БТВ Валери Симеонов намеси името на Йордан Цонев от Движение за права и свободи, като разгласи, че той е внесъл законопроект, обвързван с хазарта, в който лотарийните игри са на различен по-облекчаващ режим, спрямо останалите хазартни игри.

Самият Цонев гостува преди минути при Цветанка Ризова и разкри, че Симеонов е измамен. Той извади директория с документи от въпросното гласоподаване в Народното събрание през 2013 година, като посочи, че ги е посочил и на Симеонов, който е признал, че в действителност са го подвели.

" Не съм аз вносителят. Днес му демонстрирах досието и той се съгласи, че са го подвели. През 2013 година моят законопроект имаше за цел да уеднакви облагането на
хазарта. Никой не е пропуснат, всички са включени. В залата моя текст не беше признат, а беше признат текст на Георги Кадиев и други седем негови хора. Там стартира изброяване на типове хазартни игри, където лотарията бе пропусната. С неговият текст бяха въведени два режима на облагане. Този текст е признат със 74 гласа на ГЕРБ, 7 на Кадиев и компания, двама от " Атака " и т.н. От Движение за права и свободи 24 индивида са дали своят вот срещу този текст. ГЕРБ поддържаха, само че те тогава водеха война с ръководещите и по тази причина считам, че неумишлено са го подкрепили ", разкри Цонев.

" В моя текст няма изброяване на
хазартни игри, а написа " всички хазартни игри ", до момента в който Кадиев ги изброяваше. Казах го това на Симеонов, той го одобри добре ", описа депутатът от Движение за права и свободи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР